SkyMap förstärker teamet - rekryterar Joachim Olsson

Publicerad: torsdag 14 apr 2022


SkyMap växer och förstärker teamet för att möta den stora efterfrågan från både nya och befintliga kunder. Till den nyinrättade tjänsten som Customer success and implementation manager har SkyMap rekryterat Joachim Olsson som senast kommer från VMA, Västkustens Mark & Asfalt AB, där han varit både arbetsledare och mättekniker.

- Joachim är ett självklart val för oss. Han har bred branscherfarenhet inom mark, anläggning och mätteknik och har dessutom varit en flitig användare av våra produkter och engagerad i utvecklingen av nya och förbättrade funktioner. Han har mycket kunskap i bagaget som kan bidra till att göra våra kunder framgångsrika med SkyMaps verktyg, säger Jon Bengtsson som är SkyMaps grundare och VD.

Som Customer success and implementation manager kommer Joachim att bli den naturliga kontakten för befintliga och blivande kunder i byggbranschen att vända sig till. I uppdraget ingår bland annat att göra det enkelt och smidigt att komma i gång som användare av SkyMap, men också att fånga upp synpunkter och behov av förbättringar som kan öka nyttan av tjänsterna ännu mer.

- SkyMap är inne på en riktig tillväxtresa som det ska bli roligt att bli en del av. Jag ser fram emot att komma i gång med att träffa kunderna, se hur alla jobbar och vad jag kan bidra med. Jag har använt SkyMaps verktyg i flera år och jag är övertygad om nyttan det gör i byggprojekten, men jag tror också att jag kommer att kunna fånga upp många nya idéer och behov för oss att utveckla, säger Joachim Olsson.

Joachim kommer att utgå från Göteborg men har hela Sverige som arbetsfält.

 


Om SkyMap
SkyMap utvecklar webbaserade mjukvaror som med 3D-visualisering och drönarteknik förenklar för bygg- och fastighetsbranschen. Genom att visualisering och digitalisering , från första idé till färdig byggnad och vidare till förvaltning av fastigheten, kan kostsamma fel upptäckas och undvikas i tidigt skede, kommunikation och samarbete förenklas och uppföljning och dokumentation kvalitetssäkras. Det höjer produktiviteten och skapar en trygghet för både beställare och utförare.

SkyMap Innovations AB är ett entreprenörsdrivet företag från hjärtat av Småland, sprunget ur mätteknik för bygg- och anläggning. Sedan starten 2015 har vi hjälpt hundratals kunder inom bland annat bygg, anläggning, mätteknik, projektering, fastighetsförvaltning och offentlig verksamhet att förenkla byggandet och höja lönsamheten i projekten.