Ta kontroll över dina modeller till maskinstyrning. Skapa, ändra och jämför 2D- och 3D-modeller och ritningar till maskinstyrning eller GNSS-stav med SkyMap Design. Enkelt, smidigt och prisvärt.


 

 

Förenkla ditt arbetsflöde

Med SkyMap Design kan du själv skapa och ändra 2D- och 3D-modeller. Du kan jämföra olika idéer och lösningar, skapa säkrare kalkyler, förse maskinstyrningen med rätt underlag och skapa bättre redovisningar. Du sparar tid och får ett bättre arbetsflöde i projektet.

 

 

 

Testa kostnadsfritt i 14 dagar

Som ny SkyMap-användare kan du skapa ett Design-konto här och automatiskt få en 14 dagars kostnadsfri testperiod. Du kan i lugn och ro utvärdera alla funktioner och när testperioden är slut får du välja om du vill köpa en Design-licens för att fortsätta arbeta med verktyget. Har du redan ett användarkonto i SkyMap Portal? Logga in på ditt konto och aktivera din testperiod direkt i plattformen istället.

 

Dra nytta av befintlig data

Få snabbt en överblick över området med den inbyggda bakgrundskartan och satellitfotot. Har du PDF-kartor eller -ritningar kan du enkelt vrida in och skala dem så att de hamnar på rätt plats. Komplettera med befintliga CAD-ritningar så har du en bra grund att börja med. Du kan också beställa t ex fastighetsgränser via vår On Demand-tjänst (tilläggstjänst - finns endast i Sverige).

 

Skapa egna modeller

Med din befintliga data som grund skapar du enkelt detaljerade, georefererade och mätbara 2D- eller 3D-modeller. Du skapar punkter och linjer och genererar triangulerade ytor. Med inbyggda funktioner som interpolering och skapa slänter och många fler får du snabbt fram den modell du önskar. 


 

Analysera din data

Jämför olika modeller mot varandra för att hitta den bästa lösningen, volymberäkna och mängda för att få en noggrann kalkyl, identifiera problem och eventuella kollisioner innan du skickar modellen till produktion.

 

Leverera underlaget

Ett bra underlag gör ditt arbete enklare. Exportera din modell till maskinstyrningen, ge din beställare ett bra underlag för beslut eller som redovisning och underlätta framtagningen av relationshandlingar.


 

Förändra efter behov

Eliminera steg i kedjan och slipp väntetid genom att själv kunna göra ändringar i modellen vid behov. Du sparar tid och skapar ett rationellt arbetsflöde. Hämta in mätdata från maskinstyrningssystemet och uppdatera din modell utifrån faktiskt utfall.

Tillvalstjänster

On Demand

Bra grunddata ger ett bättre resultat. Med SkyMaps On Demand-tjänst kan du beställa fastighetsinformation och annan data som underlättar planeringen av ditt projekt. I dagsläget finns fastighetsgränser att beställa men tjänsten är under utveckling och mer data kommer att göras tillgänglig allt eftersom. Beställning av On Demand-tjänster gör du direkt i SkyMap Design.

Obs! Tjänsten är endast tillgänglig i Sverige för närvarande.

Skapa ditt Design-konto nu - testa kostnadsfritt i 14 dagar

 

Vill du veta mer?

I vårt supportcenter kan du läsa om olika funktioner i SkyMap Design och hur du kan använda verktyget.