Skapa smidigt egna ritningar och modeller

Med SkyMap Design är det enkelt för dig att själv skapa och ändra ritningar och 3D-modeller till maskinstyrning eller GNSS-stav. Med SkyMap Design kan du bland annat;

  • Vrida in och skala PDF-filer.
  • Skapa höjdsatta punkter, linjer och ytor.
  • Exportera som LandXML.

SkyMap Design är ett smidigt och prisvärt verktyg som kan förenkla för arbetsledning, kalkyl och mät för och se till att maskinisten snabbt får bra underlag. Se filmen för att få veta mer.

 

Beställ SkyMap Design
För att beställa en SkyMap Design-licens till ett användarkonto (en e-postadress), fyll i formuläret nedan och klicka därefter på "skicka". Önskar du beställa flera licenser kontakta oss på info@skymap.se så hjälper vi dig.

Beställningen är bekräftad när du har fått ett bekräftelsemail från oss.

Licensvillkor
Villkor och priser framgår av Licensavtalet för SkyMap Design. Genom att beställa tjänsten nedan godkänner du de gällande villkoren.

Prova på kostnadsfritt i 14 dagar
När du beställer en SkyMap Design-licens får du automatiskt en prova-på-period i 14 dagar. Vill du avsluta licensen så meddela oss senast inom 14 dagar från beställningsdagen på info@skymap.se. Har du inte meddelat att du vill avsluta licensen inom 14 dagar startar licensperioden automatiskt och du får en faktura för första licensåret. 

KUNDINFORMATION (*) = obligatorisk uppgift

Företag (*)
 
Postadress (*)
 
Postort (*)
 
Fakturareferens 

 

BESTÄLLARE

Organisationsnummer (*)

Postnummer (*)
 
E-postadress faktura (*)
 Märkning av faktura 
  

 

 

För- och efternamn (*) 
 
E-post (*) 

 

ANVÄNDARE

Telefon (*) 
 

  

 

Namn (*) 
 

 

E-post (*) 

 


Jag samtycker till lagring av personuppgifter (GDPR)
och godkänner Licensavtalet (*) 

Skicka din beställning genom att trycka på "Skicka" ovan. Genom beställningen godkänner du villkoren enligt ovan. Beställningen är bekräftad av SkyMap när du har fått en bekräftelse per e-post.