SkyMap har funnits sedan 2015 och har idag ett 10-tal anställda som jobbar inom mätteknik och produktutveckling. Sedan 2015 har vi hjälpt över 400 kunder att öka produktiviteten inom 5 olika områden. Bland kunderna finns bl a Skanska, NCC, Lindås Gräv och ett antal kommuner. Vi strävar hela tiden efter att ligga i framkant både tekniskt och kompetensmässigt. Huvudkontoret finner ni i hjärtat av Småland.

I en tid av digitaliseringstrender står vi som mätspecialister på frontlinjen inom mätteknik. Genom att tänka mjukvarusystem från start grundar vi vår verksamhet runt säkra mjukvarutrender inom web/app, 3D-programmering/visualisering, fotogrammetri, Cloud (SaaS) och GIS. Med kompetens inom de senaste teknikerna inom både mätteknik och mjukvaruutveckling har vi en stark grund att möta framtidens digitaliseringskrav på.

Vi tror på att ligga steget före och möta framtidens digitala utmaningar som mätspecialister med en strategi som fokuserar på att effektivisera våra kunders processer. Med oss möter en traditionell mätbransch framtidens allt mer digitala samhälle.

Några av våra kunder