KONTROLLERA CAD-RITNINGAR OCH 3D-MODELLER UTAN KOSTNAD
SkyMap CAD-viewer ger dig ett smidigt verktyg att kontrollera CAD-ritningar och 3D-modeller och förbereda filerna till din maskinstyrning. Allt du behöver är en webbläsare.

Kom igång
Har du redan ett SkyMap-konto? Gå till cad.skymap.se för att logga in med ditt vanliga användarkonto. Har du inte ett SkyMap-konto gå istället till cad.skymap.se/register för att skapa ett konto först. 

Kostar det något?
Nej, SkyMap CAD-viewer är en gratistjänst. 
 

Bristfälliga eller felaktiga modeller och ritningar kan kosta mycket tid och ställa till stora problem i projektet. Att dessutom försöka handskas med filer som inte går att öppna eller att navigera genom mängder av lager är inte effektivt. Därför har vi skapat SkyMap CAD-viewer för att underlätta filhantering till maskinstyrning. 
 

Hur fungerar det?
Med SkyMap CAD-viewer kan du titta på CAD-ritningar och 3D-modeller (DWG eller DXF) och kontrollera att de är korrekta innan du skickar dem vidare till maskinen. Ladda upp filen med drag och drop-funktionen, jämför olika ritningar och modeller, få en bra överblick över projektet och låt sedan den smarta rensningsfunktionen förbereda filen till maskinstyrningen.

Smart rensning
Den smarta rensningsfunktionen tar bort all onödig information i filen som din maskinstyrning inte kan hantera eller har nytta av. Filen rensas för skräp i nollkoordinater, annan oanvänd data tas bort och åäö-tecken ersätts med aao i lagernamn och texter automatiskt. Med en knapptryckning blir filen redo för maskinen.

Vill du veta mer?
I vårt supportcenter har vi samlat information om hur du kommer igång med SkyMap CAD-viewer och hur du kan använda de olika funktionerna.