EFFEKTIV MÄTNING MED DRÖNARE
Heldagsutbildning den 14 november i Växjö

Drönare är ett effektivt verktyg för att hämta in mätdata, men det gäller att ha rätt arbetsflöde för att säkerställa kvaliteten på den data som genereras.

I utbildningen ingår följande moment;

  • Flygning i teorin. Vad är viktigt att tänka på och hur lägger du upp arbetet på ett bra sätt för att få största möjliga nytta av drönaren.
  • Flygning i praktiken. Du får testa att hämta in mätdata med drönare i fält. Tips och trix för att få bästa möjliga resultat.
  • Bearbetning av drönarbilderna och SkyMap Portal som verktyg för leverans till kund.

Vi rekommenderar att du har, eller är på väg att ta, drönarkort (A2) innan du går utbildningen.


INFORMATION
Tid: 14 november 2023 klockan 08.00 till 16.00
Plats: Hjortvägen 8, Växjö
Pris: 4 995 kr/person
Lunch och fika ingår. Uppge gärna eventuella allergier under övrig info i anmälan.

Begränsat antal deltagare, först till kvarn gäller. Anmälan är bindande efter att den har bekräftats av SkyMap men anmäld deltagare har rätt att skicka en ersättare i det fall det är nödvändigt. 

Önskas boende i samband med utbildningen kan det med fördel bokas på www.villavik.se/hotell/. De erbjuder rabatt på ordinarie rumspriser om du uppger koden SKYMAP. Obs! Erbjudandet gäller endast i mån av plats..

ANMÄLAN

Namn

Telefon

E-post

Drönarkort

Övrig info (t ex allergier o d)

Företag

Fakturaadress

Postnr

Postort

E-postadress för faktura


 

Genom att skicka in anmälan till utbildningen godkänner du att SkyMap hanterar dina personuppgifter i enlighet med med GDPR. Mer information finns på www.skymap.se/hantering-av-personuppgifter.